Quantcast

Topfun odstranil chybu ve vysílání Slovak Sport TV2

| redakce | tisk

Společnost Topfun Media a.s., která v rámci vysílání sportovního kanálu Slovak Sport 2, přináší českým fotbalovým fanouškům přenosy anglické fotbalové Premier League, řešila od samého počátku vysílání tohoto kanálu problémy s kvalitou streamu.

Po intenzivním hledání příčiny problému se technikům podařilo zjistit, že celá tato nepříjemná událost byla způsobena vadou v distribuční trase signálu. Již od začátku tohoto týdne si mohou sportovní fanoušci na Topfunu vychutnávat utkání Premier League s vysoce kvalitním obrazem i zvukem. Topfun je v současnosti jediná platforma, která přináší kanál Slovak Sport 2 v HD rozlišení.

"Velice nás mrzí, že jsme kvalitní obraz, zvláště při přenosech Premier League, nemohli divákům přinést hned od začátku vysílání kanálu Slovak Sport 2. Proto jsme začali ihned intenzivně pátrat po příčině vad v obraze, kterou technici nakonec objevili v distribuční trase signálu. Tuto událost vnímáme jako velice nepříjemnou a chápeme negativní reakce nespokojených zákazníků. Proto jsme se rozhodli nabídnout zákazníkům, kteří si aktivovali Slovak Sport 2 v období 1.8.2013 - 28.8.2013, kompenzaci, a to v podobě voucheru na službu Topfun Start na jeden měsíc zdarma, což představuje libovolné sledování 50 vybraných filmů v průběhu jednoho měsíce. V době pondělního vysílání utkání Manchester United - Chelsea, jsme obsloužili řádově několik tisíc zákazníků. Těší nás opravdu velký zájem o sledování tohoto kanálu, což nás utvrzuje v tom, že přinášíme opravdu kvalitní službu. Zaznamenáváme také dotazy, jak s naší službou pracovat. Tady je třeba si uvědomit, že službu Topfun TV lze využívat jen na vybraných značkách Smart TV a v mobilních zařízeních a je třeba vše technicky správně nastavit, což je ale v tomto případě velice jednoduché," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články