Quantcast

6 nových kanálů v NTV Plus od 5.9.2013

| redakce | tisk

Ruská satelitní pay-tv služba NTV Plus (Eutelsat 36A a Eutelsat 36B) ohlásila další rozšíření programové nabídky. Od 5.9.2013 bude v programovém rastru operátora 6 nových programů v SD i HD rozlišení.

V nabídce NTV Plus se objeví stanice History, History HD, Travel Channel, Travel Channel HD, Paramount Comedy a Muz TV.

History je tématický TV kanál, který vysílá dokumenty o válkách, starověké a moderní historii, vědeckých objevech, technologiích a kulturních úspěších, které hrály významnou roli ve vývoji moderní civilizace. Stanice bude dostupná v ruském a anglickém jazyce v balíčku Bazovyj a Bazovyj Plus.

History HD je HD verze stanice History. Stanice bude rovněž dostupná v ruském a anglickém jazyce. Program bude umístěn do balíčku NTV Plus HD.

Travel Channel je informační a zábavní kanál pro turisty. Pořady stanice umožňují divákům si rozšířit jejich pohled na svět, poznání exotických koutů naší planety. Stanice nabízí užitečné informace o letoviskách a akcích, hotelech a dopravě. Program bude dostupný v angličtině a ruštině v balíčcích Bazovyj, Bazovyj Plus, Lajt a Lajt Plus.

Travel Channel HD přináší obdobné pořady jako Travel Channel v SD. Stanice v anglickém a ruském jazyce bude součástí balíčku NTV Plus HD.

Paramount Comedy je zábavní kanál, který vysílá populární televizní seriály z produkce známých amerických studií, animace a filmu. V knihovně stanice jsou tituly jako Přátelé, Dva a půl chlapa, South Park a mnoho jiných. Stanice v ruském jazyce bude součástí nabídek Bazovyj a Bazovyj Plus.

Muz TV vysílá ruské a zahraniční hudební klipy, koncerty, zlaté hity z nejznámějších pop projektů ze 20. století, dále zprávy ze světa show byznysu a hudebního průmyslu a mnoho dalšího. Stanice v ruském jazyce bude umístěna do balíčků Bazovyj, Bazovyj Plus Lajt a Lajt Plus.

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články