Quantcast

MS v házené žen s českou reprezentací na Sport1 a Sport2 HD

| redakce | tiskobrázek k článku: MS v házené žen s českou reprezentací na Sport1 a Sport2 HD

V Srbsku již pozítří startuje mistrovství světa házené žen a televize Sport1 a Sport2 HD jako jediné v Česku a na Slovensku přinesou přes tři desítky přímých přenosů včetně všech utkání české reprezentace v základní skupině i během playoff, pokud tam náš celek postoupí.

Šampionát zahájí v pátek 6. prosince od 18.00 (Sport1) duel hostitelského Srbska proti Japonsku. Češky přijdou premiérově na řadu den poté, od 14.30 změří síly s Maďarkami (Sport1).

Celkem třiatřicet přímých přenosů nabídnou příznivcům ženské házené v prosinci televize Sport1 a Sport2 HD provozované společností Chello Central Europe. Z hlavního místa akce ve městě Novi Sad se budou hlásit komentátoři v čele s Janem Slepičkou, kteří divákům zprostředkují osobní zážitky z této vrcholné události.

Tímto prosincovým světovým šampionátem skvěle doplňujeme naše dlouhodobé vysílání špičkové házené, především první španělskou ligu a dále kvalifikace na evropské a světové turnaje,“ uvedl za provozovatele stanic Sport1 a Sport2 HD Aleš Fabík, Country Manager Chello Central Europe.

Jednadvacátého mistrovství světa se zúčastní 24 družstev, která jsou rozdělená do čtyř šestičlenných skupin. Tým České republiky patří do skupiny D. Titul mistra světa obhajují Norky.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články