Quantcast

Populární videoklipový kanál TMF skončil v systému Irdeto1

| redakce | tiskobrázek k článku: Populární videoklipový kanál TMF skončil v systému Irdeto1

Populární hudební kanál TMF - The Music Factory ukončil kódování programu v systému Irdeto1 (CAID 0602), což fakticky znamená, že program je nyní mimo dosah pirátského příjmu.

TMF ve verzi pro Nizozemí vysílá na satelitu Astra 1G (19,2°E), na kmitočtu 12,574 GHz, polarizace horizontální, SR 22000, FEC 5/6. Parametry kanálu: SID 5015, video PID 516, audio PID 88. Program je nyní zakódován systémy Seca Mediaguard2 a Irdeto2 (CAID 0622).

Operátor holandské placené televize zřejmě již v nejbližší době přistoupí k odpojení kódovacího systému u zbývajících komerčních kanálů v paketu Canal Digitaal. Odpojení systému Irdeto1 u programu TMF už o lecčems vypovídá.

Připomeňme, že na satelitu Eutelsat W2 (16°E) se dříve vysílala hudební stanice TMF volně jako SCPC kanál. Šlo o vlámskou verzi kanálu, která později upustila od satelitního šíření a nadále pokračuje již jen v tamních kabelových sítích.

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.

zdroj: King of sat





Reklama




Vybrané články