Quantcast

UPC spouští telefonní aplikaci UPC Telefon

| redakce | tisk

Společnost UPC Česká republika spouští novou aplikaci UPC Telefon, která umožňuje telefonovat i přijímat hovory na mobilním zařízení za využití pevné linky. Telefonní hovory se realizují pomocí připojení na WiFi nebo mobilní 3G síť.

Telefonní aplikaci je možné zdarma stáhnout do chytrého telefonu a následně uskutečňovat nebo přijímat hovory prostřednictvím tarifu pevné linky. Velkou výhodou je například úspora při volání ze zahraničí, kdy zákazníci šetří poplatky za mobilní roaming, stačí se připojit na WiFi například v hotelu nebo restauraci. Aplikace také umožňuje zcela bezplatné volání na tři zařízení napojená na jeden účet od UPC.

V podstatě to znamená, že si můžete vzít svou pevnou linku kamkoliv, kde je dostatečné připojení. Zákazník tak nezmešká žádný telefonát na svém domácím telefonu, šetří za volání v zahraničí. Věříme, že se tato služba našim zákazníkům bude velmi líbit, a že si novou aplikaci oblíbí“, řekl Jason King, viceprezident prodeje a marketingu.

Aplikaci pro chytré mobilní telefony s OS Android je možné stáhnout prostřednictvím služby Google Play, pro mobilní telefony Apple iOS bude aplikace v nejbližší době dostupná také v Appstore . K instalaci stačí několik jednoduchých kroků, které zaberou méně než pět minut. Ke stažení aplikace není potřeba žádný nový kontrakt ani dlouhodobý závazek, stačí být zákazníkem s pevnou linkou od UPC.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články