Quantcast

BBC Worldwide a MultiChoice obnovují své závazky

| redakce | tisk

BBC Worldwide, komerčně-spotřebitelská odnož BBC, uzavřel novou dohodu s největší africkou satelitní televizní platformou MultiChoice, která se týká pokračování poskytování mezinárodních kanálů BBC Prime a BBC Food v subsaharské Africe.

Tato nová dohoda zajišťuje přenos obou kanálů v Africe po dobu tří let a staví na úspěchu předchozích dohod, jejichž důsledkem bylo zahájení vysílání BBC Prime v Africe v roce 1999 a mezinárodní debut BBC Food na platformě MultiChoice v roce 2002.

Ředitel kanálů BBC Worldwide EMEIA Wayne Dunsford řekl: ?BBC Worldwide je hrdý na uzavření partnerství s MultiChoice a ustanovení BBC Prime a BBC Food jako dvou nejsledovanějších mezinárodních kanálů v subsaharské Africe. Tato nová dohoda zajistí divákům MultiChoice i nadále sledovat to nejlepší z britské zábavy a z mezinárodních programů o stravě.?

Generální ředitelka obsahové nabídky MultiChoice Linda Vermaasová uvedla: ?Naším cílem je neustále nabízet divákům DStv v Africe nejlepší mezinárodní a místní programy. Naše partnerství s BBC Worldwide jde s tímto cílem ruku v ruce a jsme velmi rádi, že tento vztah bude i nadále pokračovat.?

Tato zpráva následuje zvýšení předplatitelů MultiChoice nad jeden milion tento rok, čímž BBC Prime a BBC Food tak nyní získaly více než 1,2 milionů předplatitelských rodin v Africe.

zdroj: TZ BBC Prime





Reklama




Vybrané články