Quantcast

Migrace všech zákazníků PODA a.s. na platformu 4network.tv je kompletní

| redakce | tisk

Prostřednictvím své platformy 4network.tv poskytuje společnost Netforms služby IPTV nové generace, samozřejmě obsahující OTT, timeshift, pauseTV, PVR a další oblíbené funkce interaktivní televize. Informoval o tom provozovatel.

Společný projekt začal již v roce 2011, kdy bylo řešení 4network.tv poprvé nasazeno a spuštěno novým zákazníkům. PODA a.s. do té doby využívala řešení nangu.TV. Postupně však byli všichni noví zákazníci připojování již jen na službu 4network.tv a nakonec došlo i ke kompletní migraci. Ke dnešnímu dni tak má PODA a.s. na platformě 4network.tv již 35 000 set-top-boxů.

"Hlavním důvodem, proč jsme hledali nové řešení byla stabilita IPTV platformy a kvalita supportu," říká majitel PODA a.s. Martin Šigut a dodává "S týmem z Netforms se nám skvěle spolupracuje a víme, že se na ně můžeme spolehnout."

S novým řešením 4network.tv mohla PODA a.s. spustit začátkem listopadu pro své zákazníky také OTT služby po hlavičkou PODA net.TV.

Tomáš Říha, technický ředitel Netforms dodává : "Naše řešení si zamilujete. Je jednoduché, velmi rychlé a havně skutečně funguje. Pro nás je zákazník opravdu na prvním místě."

O Netforms
Netforms je česká firma založená v roce 2008. Posktytuje služby v oblasti správy sítí, outsourcingu IT, IPTV. Vyvíjí a provozuje IPTV platformu 4network.tv. Mezi zákazníky Netforms patří PODA a.s., JON.cz s.r.o., Magnalink a.s.





Reklama




Vybrané články