Quantcast

Eutelsat a Spacecom vytvářejí společnou pozici pro Afriku 16E - 17E

| redakce | tisk

Satelitní operátoři Eutelsat Communications a Spacecom dnes oznámili uzavření dohody o partnerství, která umožní rozšířit digitální zábavní služby v jedné z nejrychleji rostoucích pozic v Africe.

Obě společnosti vytvořily rámec pro komercializaci kapacity v Ku pásmu na vysoce výkonném africkém svazku na satelitu Eutelsat 16A (16°E) a Amos 5 (17°E). Kombinací těchto dvou satelitů mohou diváci v Africe sledovat přes 100 nekódovaných afrických a mezinárodních kanálů s parabolou o průměru 80 cm s pokrytím více než 30 milionů televizních domácností zejména ve frankofonní Africe s pokrytím Ghany a Nigérie.

S využitím svých příslušných znalostí rychle rostoucích vysílacích trhů Afriky spojí oba operátoři své obchodní zájmy pro další růst na pozici 16°E - 17°E, která je přední DTH a FTA video pozicí v západní Africe. Kromě zlepšení kvality a efektivity vysílacích služeb tato jedinečná dohoda zvyšuje laťku pro kontinuitu služeb pro vysílatele a přinese divákům větší programovou nabídku z jedné virtuální orbitální pozice.

Satelity Eutelsat 16A a Amos 5 jsou vybaveny kapacitou v Ku pásmu pro pokrytí Afriky. Kapacita slouží pro FTA programy a také pay-tv, DTT a FTV platformy pro mediální společnosti, které se stále více obracejí na satelity jako nejrychlejší a nejvíce konkurenceschopnou cestu k dopravě digitálního obsahu.





Reklama




Vybrané články