Quantcast

Průměrňákovi - seriál, který si na Prima Comedy Central zamilujete

| redakce | tisk

Nový komediální a zábavní kanál Prima Comedy Central přinese svým divákům od 14.12.2015 každý den v 16:20 hodin dva díly za sebou seriálu Průměrňákovi.

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, která je doslova super hrdinkou. Sice ne v pravém slova smyslu, ale vypravit děti každý den do školy, bývá dost často nadlidský výkon.

Tato uspěchaná matka tří dětí a pracující žena středního věku ze střední třídy žijící uprostřed USA se s humorem sobě vlastním snaží úspěšně provést svou rodinu každým dnem. Prodává auta u jediného nezkrachovalého prodejce aut ve městě, její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím místního lomu. Spolu mezi prací a vyzvedáváním večeří z fast foodů konzumovaných u televize, vychovávají své potomky s láskou a poctivou středozápadní praktičností.

Průměrňákovi - seriál, který si na Prima Comedy Central zamilujete
▲ Průměrňákovi - seriál, který si na Prima Comedy Central zamilujete

Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sherová) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer).

Problémy této rodiny zrcadlí problémy, se kterými se většina rodin může ztotožnit. Ať už jde o placení účtů a obavy o práci nebo v konečném důsledku o nalezení svého místa na zemi. Frankie nemá čas starat se o to, kdo si nesbalil kufr či předstírá zaneprázdnění. Celá rodina totiž musí spolupracovat na jednom jediném úkolu - čelit krizím a nacházet řešení, která jsou pro všechny aspoň trošku optimální.

Proč se nesmát nahlas a bláznivě? Seriál v sobě skrývá sladkosti i hořkosti reality, takže si v něm každý najde to svoje. Budete z něj mít stejný pocit jako ze starých klasických situačních komedií 70. a počátku 80. let, éry považované mnohými za zlatý věk sitcomu.

Myslíme si, že nejradši na tomto seriálu budete mít právě onu velkou a mnohdy problematickou rodinku; Chtěli bychom žít hned vedle nich a mít je za sousedy, nudy bychom se totiž opravdu bát nemuseli.





Reklama




Vybrané články