Quantcast

O2 TV rozšiřuje svou distribuční síť

| redakce | tisk

Operátor O2 od 1. února významným způsobem rozšiřuje distribuční síť pro svoji televizi O2 TV. Nový set-top box, který nově umí vysílat O2 TV na internetové přípojce od jakéhokoli poskytovatele internetu, už nebude k dostání pouze u O2. Zájemci ho seženou také u prodejců elektroniky a v oblíbených e-shopech.

"Skutečnost, že O2 TV funguje i na všech internetových přípojkách, tedy nejen těch od O2, jsme se rozhodli podpořit i výrazným navýšením počtu míst, kde si ji zákazníci mohou pořídit. Na spolupráci jsme se dohodli například se společnostmi DATART, Electro World, Planeo a velkými hráči mezi e-shopy, jakými jsou Alza, Mall.cz, CZC, levneELEKTRO.cz nebo T.S.BOHEMIA. Další prodejci přibydou v průběhu jarních měsíců," vysvětluje David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností v O2 s tím, že distribuční síť O2 TV se tímto krokem více než pětkrát rozšíří.

Operátor přišel s novinkou v podobě set-top-boxu, který udělá O2 TV z každé televize, na konci loňského roku. Zařízení doma zvládne zapojit každý. Kabelem, který je součástí balení, si zákazník jednoduše propojí set-top box se svou televizí a následně ho připojí k internetu. "Poté, co si zákazník přinese svou O2 TV z obchodu, stačí jen zatelefonovat na aktivační linku a do pěti minut může svou novou televizi začít sledovat," dodává Duroň.

O2 TV rozšiřuje svou distribuční síť
▲ O2 TV rozšiřuje svou distribuční síť

K novému set-top-boxu operátor zatím nabízí jediný tarif O2 TV Air M (399 Kč měsíčně). Obsahuje širokou nabídku 60 programů včetně 12 kanálů v HD kvalitě, exkluzivní stanici O2 Sport i všechny oblíbené funkce, kterými je televize dobře známá na trhu: Zpětné zhlédnutí až o 30 hodin dozadu, přepínání mezi souběžně hranými zápasy a kamerami na kanálu O2 Sport, sledování O2 TV až na 4 dalších mobilních zařízeních nebo nahrání více než 100 hodin vysílání.

Kromě základní nabídky volně dostupných kanálů je k dispozici dalších třicet tematických kanálů, jakými jsou například Disney Channel, National Geographic nebo AMC. Fanoušky sportovních přenosů potěší kromě vyhledávaného O2 Sport ještě pět dalších sportovních programů. Pro sledování televizních stanic operátor doporučuje rychlost připojení alespoň 6 Mbps.

Nový set-top-box pořídíte ve všech distribučních kanálech za 1999 Kč, služba O2 TV vyjde na 399 Kč měsíčně. Noví zákazníci, kteří si službu nyní zakoupí, získají navíc bonus v podobě dvou měsíců zdarma.





Reklama




Vybrané články