Quantcast

Óčko představí hned čtyři nové moderátorské tváře

| redakce | tisk

Na obraze se nově objeví muzikant Milan Peroutka ml., herečka Anna Kadeřávková, tanečník Jakub „Koťák“ Kotek a Ivana Davidová aka Fancy. „ÓČKO tak získává silný a dobře zacílený moderátorský team,“ říká k výběru šéfdramaturg Alexandr Guha.

Živé odpolední vysílání Mixxxer show na ÓČKU posiluje nová moderátorská dvojka, kterou tvoří muzikant Milan Peroutka a herečka Anna Kadeřávková. Doplňují tak zavedené dvojice Ondru Havla s Johanem Mádrem a Janíček Bros.

Zpěvák a kytarista Milan Peroutka, syn slavného hudebníka, má vlastní kapelu Perutě a na ÓČKU zabodoval singlem Postavím kolem nás zeď. Už při své první návštěvě, ještě v roli hosta, přesvědčil svou bezprostředností. Anička je sexy blondýnka, známá nejen ze seriálu Ulice, ale i několika filmových a divadelních rolí. „S Milanem jsme si skvěle sedli, což je super, protože živák je vždycky velká improvizace a adrenalin, a tak jsem ráda, že mám parťáka, na kterého se můžu během vysílání spolehnout,“ hodnotí svého kolegu Anička.

Óčko představí hned čtyři nové moderátorské tváře
▲ Óčko představí hned čtyři nové moderátorské tváře

Každý pátek provází playlist klipů po celý den jeden moderátor. Svou velkou energií rozproudí páteční ÓČKO hity moderátor Jakub Kotek, alias Koťák. Sympaťák, který kromě Óčka byl taky vybrán jako hlavní speaker tanečních akcí Czech Dance Organization. Není se čemu divit, Koťák je totiž sám tanečník a zazářil už v talentové soutěži se skupinou Křečkovi muži. V pátečních hitech na ÓČKU se nově střídá s Terezou Tobiášovou.

Děním na české a slovenské scéně každý pátek večer a v sobotu dopoledne nově provází moderátorka Fancy, kterou si ÓČKO vyhlédlo na svém klubovém turné Party Ride Live, kde rozjížděla sexy beats za DJ pultem. Fancy má hodně zkušeností i s moderováním v rádiu, posluchači ji znají jako Íčko. V pořadu CZ&SK ji doplní slovenský zpěvák, Martin Harich, který tak v rámci ÓČKA přchází z dlouholetého teen pořadu Bravo TV do dospělejšího formátu. Maťo, který nedávno bodoval i v britském X-Factoru, si postup pochvaluje: „Tato relace mi jako muzikantovi otevírá nové možnosti. Stejně tak i hudebníkům, kteří přijdou na rozhovor. Můžeme si přímo před kamerami zahrát. Změna přišla vhod a zároveň přirozeně.“

ÓČKU se už podařilo objevit a částečně i vychovat mnoho moderátorských osobností a věřím, že se tak stane i tentokrát. Muzikant, tanečník, herečka a DJka... všichni naši nováčci mají díky svým dalším profesím skvělý rozhled a zkušenosti. A ty si teď rozšíří i o roli moderátorů na obraze, tak jim držím pěsti,“ povzbuzuje nové tváře Guha.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články