Quantcast

Nový Dreambox DM520: Levný a výkonný stroj již v srpnu

| redakce | tisk

DM520 je označení nového multimediálního přístroje pod značkou Dreambox, který se během srpna objeví na trhu. Přístroj bude určen pro příjem satelitního nebo kabelového a terestrické vysílání.

Po delší době výrobce Dreamboxů uvede na trh novinku. Půjde o přístroj kompaktních rozměrů, variabilní a hlavně: levný.

Dreambox DM520 je určen pro příjem programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Přijímač bude podporovat také video standard H.265 (HEVC), který se používá u našich západních sousedů u druhé generace digitálního pozemního vysílání.

Nový Dreambox DM520: Levný a výkonný stroj již v srpnu
▲ Nový Dreambox DM520: Levný a výkonný stroj již v srpnu

Rychlé přepínání programů a pohyb v menu zajistí nová generace chipsetu Broadcom (BCM 73625) s taktovací frekvencí 2x750 MHz. Přístroj bude osazen RAM a flash pamětí s 512 MB. Podle informací Dream Property bude nový produkt podporovat také standard SAT-IP.

Připojení nového Dreamboxu k internetu bude možné prostřednictvím rozhraní Ethernet nebo přes WiFi. Vedle toho DM520 je vybaven 2 USB porty a jedním mini USB pro servisní účely. Na předním panelu se nachází dotykové tlačítko pro zapnutí a vypnutí přijímače a rovněž se je zde i čtečka přístupových karet.

Dreambox DM520 bude na trhu od srpna a doporučená prodejní cena je 139 eur (cca 3800,-Kč). Další novinky plánuje výrobce pro druhou polovinu roku 2016.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články