Quantcast

Kabelová UPC přesouvá AXN White a AXN Black do základního balíčku

| redakce | tisk

Programy AXN White a AXN Black se od 20. září stanou součástí základního programového balíčku Komfort v nabídce kabelového operátora UPC. Tyto programy byly původně dostupné pouze v balíčku Komplet.

Oba programy se těší u diváků velké popularitě díky rozmanité nabídce televizní zábavy.

Těší nás, že díky této změně si předplatitelé balíčku Komfort mohou užívat všechny programy z portfolia AXN,“ říká Erika Luzsicza z mediální společnosti AXOCOM, která exkluzivně programy AXN distribučně zastupuje na českém i slovenském trhu.

Přesunutím těchto atraktivních programů z balíčku Komplet se snažíme poskytnout větší výběr televizní zábavy našim zákazníkům balíčku Komfort, konkrétně se na českém a slovenském trhu dostanou oba programy do 300 tisíc domácností, což je asi 800 tisíc diváků,“ říká generální ředitel UPC Česká a Slovenská republika Martin Miller. Předplatitelé balíčku Komfort si mohou navíc dopřát sledování kanálů AXN a AXN v HD kvalitě, přičemž UPC je jedním z mála operátorů, kteří tento program v HD kvalitě nabízí.

Program AXN White je populární především mezi ženami. Seriály vysílané na tomto programu jsou plné záhad, tajemství a intrik. Část programu tvoří historická dramata, mezi která patří seriály Království, Bílá královna a Cizinka. Fanoušci seriálu Vzpomínky se pak v říjnu dočkají premiéry čtvrté řady. Oproti tomu AXN Black je program navržený primárně pro muže. Ti se mohou těšit na pořady plné akce a dobrodružství. Mezi populární pořady patří například Od soumraku do úsvitu. Fanoušci burácejících motorů se mohou na podzim těšit na premiérové první série motoristických magazínů Zkušební jízda a Totalcar.

Oba programy nabízí kvalitní zábavu, proto nás těší, že můžeme nově AXN White a AXN Black nabídnout širší základně předplatitelů, než kdy před tím. Také doufáme, že si fanoušci televizní zábavy rychle najdou své oblíbené seriály,“ říká generální ředitel AXN pro střední Evropu, John Rossiter. Během podzimu se mohou fanoušci těšit například na premiérovou 6. řadu populární série Námořní vyšetřovací služba Los Angeles nebo na premiéru 6. řady dramatu z lékařského prostředí Profil zločinu.





Reklama




Vybrané články