Quantcast

O2 TV vstupuje do hokejového světa. Začíná se Znojmem a EBEL ligou

| redakce | tisk

O2 TV přidává do své nabídky další úspěšný hokejový klub. Vedle exkluzivních přenosů Sparty a Liberce z české extraligy, které budou k vidění od roku 2018, zakoupila stanice O2 TV Sport vysílací práva na vybrané zápasy klubu Orli Znojmo hrající prestižní EBEL ligu.

Přímé přenosy odstartují již v pátek 16. září od 16.55 hodin, kdy se Znojmo utká v repríze loňského finále s mistrovským Salcburkem. Prvním utkáním sezony provede fanoušky komentátorské duo Jan Homolka, Richard Tesař.

O2 TV vstupuje do hokejového světa. Začíná se Znojmem a EBEL ligou
▲ O2 TV vstupuje do hokejového světa. Začíná se Znojmem a EBEL ligou

Diváci televize O2 TV se nyní vedle fotbalu, tenisu či bojových sportů dočkají také ledního hokeje. V příštím roce bude rovněž spuštěn speciální hokejový kanál O2 TV Hokej, jenž nabídne navíc další atraktivní obsah. "EBEL liga bude takovou přípravou na naši novou stanici O2 TV Hokej. Dáváme tím jasný signál, že se chceme věnovat hokeji i v budoucnu," říká Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport, a hned vzápětí doplnil: "Znojmo předvádí každoročně atraktivní hokej, patří k favoritům soutěže. Máme zakoupená práva i na play off, včetně případného finále."

Jihomoravský celek začal hrát mezinárodní Erste Bank Eishockey Ligu od sezony 2011/2012 a zatím se pokaždé probojoval do vyřazovacího play off. Avšak v minulém ročníku přišel úspěch největší. Pod vedením kouče Jiřího Režnara se znojemský výběr dostal až do finále, kde v napínavé sérii podlehl EC Red Bullu Salzburg 2:4 na zápasy. Mezinárodní EBEL hrají kromě Znojma a rakouských týmů také mužstva ze Slovinska, Maďarska nebo Itálie.

"Jsme nesmírně rádi, že se nám ještě před startem ligy podařilo dotáhnout a podepsat víceletou smlouvu o spolupráci, a Orli Znojmo se tak zařadí do balíčku exkluzivního sportovního obsahu, který O2 TV nabízí. Stává se naším hlavním mediálním partnerem a zároveň významným partnerem klubu," podotýká Petr Veselý, manažer Orlů Znojmo.

"Fanoušci se mohou těšit na nejméně 10 přímých přenosů domácích zápasů, plus případné play off, v nejvyšší HD kvalitě, ale také na vybraná utkání z venkovních kluzišť. O2 TV je jedním z nejsilnějších hráčů na mediálním poli v České a Slovenské republice a díky vzájemné spolupráci získáváme významnou platformu pro propagaci našeho klubu," uvedl Petr Veselý.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články