Quantcast

Chart Show od 18. února na TV Nova. Vystoupí i Karel Gott

| redakce | tisk

Skupina Nova připravuje premiérové díly televizní show plné hvězdných hostů a pěveckých vystoupení. Zábavný pořad Chart Show odstartuje v sobotu 18. února ve 20:20 na TV Nova a představí divákům tematické žebříčky těch nejúspěšnějších hitů.

Každou epizodou provede zkušený a pohotový moderátor Libor Bouček. Společně se zakladatelem Akademie populární hudby Martinem Hrdinkou odhalí žebříčky českých i zahraničních písní a diváci na konci každé epizody zjistí, která získá první příčku.

Chart Show od 18. února na TV Nova. Vystoupí i Karel Gott
▲ Chart Show od 18. února na TV Nova. Vystoupí i Karel Gott

Snažili jsme se, aby diváci viděli největší hudební hvězdy, aby se připomněly největší hity, které hrály nějakou roli v našich životech. Jsem moc rád, že pozvání do jednoho z dílu Chart Show přijal i Karel Gott. Setkání s ním jsou vždy nezapomenutelná. Dále zazpívá Lucie Bílá, Petr Janda a dorazí i skupina Elán. Co se týká obsazení, Chart Show je zábavným pořadem, který přinese setkání s těmi nejvýraznějšími z českého hudebního světa,“ prozradil Libor Bouček, který je moderátorem a scenáristou pořadu.

Chart show odhalí například žebříček hitů z 80. let, filmového plátna nebo z diskoték. První epizoda se bude věnovat kultovním hitům, tedy skladbám, které byly a jsou součástí zlomových okamžiků. Diváci se mohou těšit na vystoupení největší ikony české popmusic Karla Gotta, který se tak po dlouhé době vrátí na televizní obrazovky. Vystoupí i skupina Lunetic a ve studiu budou žebříček glosovat Těžkej Pokondr nebo Ondřej Brzobohatý.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články