Quantcast

Konec distribuce Lifetime Türkiye do Evropy

| redakce | tisk

Americký kanál Lifetime v lokální verzi pro Turecko již není dostupný v celé Evropě. Stanice Lifetime Türkiye ukončila nekódovanou distribuci v silném západním svazku satelitu Türksat 4A (42°E).

Vysílání bylo šířeno na kmitočtu 12,303 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Na místě této stanice se objevila distribuce teleshoppingového programu World Beauty Channel, která se na této frekvenci vysílá 3x.

Vysílání Lifetime Türkiye je primárně určeno ženskému publiku. Stanice vysílá inspirující a fascinující příběhy. V programu stanice se nacházejí televizní seriály a dokumentární filmy a zábavní produkce.

Program je součástí nabídky operátorů D-Smart, Digiturk, Teledünya, tivibu, TürkcellTV+ a Filbox. Stanici mohou zájemci sledovat i ze satelitu. Volné vysílání je nyní šířeno z východního svazku družice Türksat 4A (42°E), na kmitočtu 12,089 GHz, pol. H, SR 4400, FEC 5/6,3 DVB-S/QPSK. Paket je možné přijímat i ve střední Evropě ale s parabolami o průměru od cca 120 cm. Lepší příjmové podmínky jsou jihovýchodním směrem.

Lifetime Türkiye je distribuován v Turecku zdarma od 26.4.2016 na základě dohody s americkou korporací A&E a turecké mediální společnosti MCD Medya.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články