Quantcast

Kutil TV odstartuje do několika měsíců

| redakce | tisk

Do několika měsíců začne na českém a slovenském trhu působit další tématický kanál - Kutil TV. Půjde o první lifestylový televizní kanál s “DIY“ (Do It Yourself) aneb „Udělej si sám“ na našem trhu.

Provozovatel stanice, S&P Broadcasting, již získal potřebnou licenci pro internetové vysílání na posledním zasedání RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání).

Hlavní myšlenkou kanálu je dát věcem druhý dech, druhou šanci. Každý z nás má doma spoustu věcí a výrobků, které již dosloužily. Moderní přístup je však recyklovat, využít znovu, vylepšit a vytvářet tak útulný domov. Stále platí „Co čech, to kutil.“

Kutil TV odstartuje do několika měsíců
▲ Kutil TV odstartuje do několika měsíců

Pro mužské publikum je připraven program z dílny, auto-moto i praktické rady pro dům, zahradu a chalupu. Home Deco, zahradničení, návody na styling domova pak zaujme určitě všechny ženy, které rádi tvoří a chtějí mít útulný a stylový domov.

Diváci se mohou těšit na pořady s českými tvářemi i nové premiérové pořady ze zahraničí. Program nabídne každodenní pestrou paletu nápadů, triků a postupů, jak si dotvořit svůj domov neomšelými jedinečnými kousky.

Kutil TV byla v chystaném portfoliu úzce tematických televizních stanic jasnou volbou. Na základě průzkumů i aktuálních online trendů jsou DIY projekty extrémně oblíbené. Pro diváky máme již i první tvář kanálu, pravého kutila, Pepu Libického. Kutil TV v budoucnu mediálně pokryje oblast televizního vysílání, internetového vysílání i tištěných médií,“ říká Pal Milkovics, CEO společnosti S&P Broadcasting.

S&P Broadcasting a.s. je producent a poskytovatel televizního vysílání a mediálních služeb na českém a slovenském trhu. Společnost vznikla v roce 2016 a vlastní licence televizních kanálů Mňam TV, Mňau TV a Kutil TV.





Reklama




Vybrané články