Quantcast

Discovery rozšiřuje spolupráci s T-Mobile, Slovak Telekom a Digi Slovakia

| redakce | tisk

Discovery Networks a Deutsche Telekom oznamují své rozšířené partnerství, jehož cílem je nabídnout divákům přístup k prémiovému obsahu na stanicích Discovery Channel, TLC a Eurosport.

Všichni předplatitelé televizních služeb operátorů T-Mobile Czech Republic, Telekomu Slovakia a DIGI Slovakia tedy budou moci sledovat přes 120 sportovních disciplín, včetně tenisového Grand Slamu, cyklistiky, největších zimních sportovních turnajů a olympijských her, které se budou konat v únoru. Coby domov olympijských her v Evropě změní Eurosport zážitek ze sledování sportu díky využití nejnovějších produkčních technologií, a přenese tak fanoušky ještě blíže do centra dění.

Navíc budou mít diváci i nadále přístup k oblíbeným pořadům na stanici Discovery Channel, jako je například Zlatá horečka, Pátrání po Escobarových milionech a Tesla, nebo Král dortů na stanici TLC.

Andrey Stoychev, ředitel pro distribuci a obchodní rozvoj ve společnosti Discovery Networks CEE, v návaznosti na toto oznámení uvedl, že nová dohoda bude pro české a slovenské diváky přínosná: „Jsme potěšeni, že můžeme oznámit rozšíření partnerství se společností Deutsche Telekom. Naše dohoda je založena na společné vizi zajistit svým divákům ten nejlepší programový obsah. Znovu tak potvrzujeme svůj dlouhodobý závazek - přinášet relevantní prémiový obsah co největšímu počtu českých a slovenských diváků.“

Skutečně si ceníme prémiového dokumentárního a sportovního obsahu na kanálech patřících do rodiny Discovery. Je to nesmírně důležitá zpráva pro naše zákazníky z celé České republiky i Slovenska, zejména v souvislosti s nadcházejícími Zimními olympijskými hrami v jihokorejském Pchjongčchangu. Klíčové pilíře Eurosportu - olympijské hry, cyklistika, zimní sporty, jako kupříkladu biatlon, jsou v našich zemích dlouhodobě ve centru zájmu českých sportovních fanoušků," vysvětlil Andrej Miklánek, marketingový expert na televizní obsah ve společnosti Slovak Telekom a T-Mobile Czech Republic.

DIGI Slovakia je již dlouho vedoucím poskytovatelem exkluzivního sportovního obsahu, takže je zřejmé, že jsme naši značku spojili s nejlepšími partnery. Jsem velmi rád, že našim zákazníkům můžeme v rámci základního balíčku garantovat příjem populárních kanálů Eurosport 1 a Eurosport 2 ve špičkové HD kvalitě," říká Roman Vavrík, marketingový a obchodní ředitel společnosti DIGI Slovakia.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články