Quantcast

Rebranding německé QVC. Programy s novými názvy. Více živého obsahu

| redakce | tiskobrázek k článku: Rebranding německé QVC. Programy s novými názvy. Více živého obsahu

Provozovatel německé televizní skupiny teleshoppingových kanálů QVC chystá rebranding svých stanic. Divákům hodlá také nabízet více živých pořadů. Některé stanice budou vysílat pod novými názvy. Všechny změny v německé QVC budou provedeny v únoru letošního roku.

"Změny na druhém a třetím televizním programu budeme reagovat na potřeby našich zákazníků a nabízet širší nabídku produktů," vysvětluje Mathias Bork, CEL QVC Germany. "Vedle toho jsme vloni rozšířili denní vysílání QVC Plus o čtyři hodiny živého vysílání, které se setkává s pozitivním ohlasem. V prosinci se tržby za hodinu živého vysílání zvýšily o zhruba 300 procent."

Provozovatel QVC Germany k 1.2.2018 přejmenuje stanice QVC Plus a QVC Beauty & Style. Program QVC Plus se bude nově jmenovat QVC2 s motem "More of what you love" (Více co máte rádi) a chce divákům nabízet ještě více oblíbených produktů. Vedle opakování nejlepší produktů a show bude druhý program QVC živé pořady a také premiéry premiéry. Podíl živého vysílání se zvýší ze čtyř na pět hodin denně (18 až 23 hodin).

QVC Beauty & Style bude od února vysílat pod názvem QVC Style s heslem "Find your perfect style" (Najděte si dokonalý styl). Zde diváci najdou větší nabídku módy, krásy a šperků.

Hlavní kanál QVC si zachová svůj název a bude i nadále poskytovat 17 hodin živého vysílání s mnoha novými produkty a premiéry.

Německá QVC vysílá všechny své tři programy v klasickém SD i HD rozlišení. Hlavní program QVC je také poskytován v Ultra HD. Všechny verze německé QVC jsou šířeny FTA přes satelity Astra na pozici 19,2°E.





Reklama




Vybrané články