Quantcast

DIGI TV znovu přichází s tradiční slevovou akcí Černý MAXI pátek

| redakce | tisk

Letos již podruhé vyhlašuje DIGI TV tradiční slevovou akci Černý MAXI pátek. Její platnost trvá pokaždé v týdnu, kdy je pátek 13., den, který řada z nás vyhlíží z pověrčivosti s obavami.

Díky DIGI TV toto magické datum již několik let vyvolává spíše pozitivní emoce. Zákazníci tohoto televizního operátora mohou významně ušetřit. Když si od 9. do 15. července objednají MAXI balíček, zaplatí za něj pouze 599 Kč měsíčně, což při dvouletém úvazku znamená celkovou úsporu až 6000 korun. MAXI balíček zahrnuje kompletní nabídku DIGI TV pro celou rodinu: od filmů a seriálů přes pohádky, dokumenty až po exkluzivní sport. V červenci je pátek 13. letos naposledy, příště se v kalendáři objeví až v září 2019.

V rámci Černého MAXI pátku nabízíme všem novým zákazníkům, a také stávajícím zákazníkům, kteří jej ještě nemají, MAXI balíček za stejnou cenu. Nezáleží na tom, jestli sledují DIGI TV prostřednictvím satelitu či přes internet, pro všechny platí zvýhodněná cena 599 korun měsíčně po celou dobu dvouletého úvazku. Celková úspora za více než sto televizních kanálů, z nichž je 45 v HD kvalitě, vychází až na 250 korun měsíčně pro ty zákazníky, kteří si vyberou MAXI balíček plnohodnotné televize přes internet,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ, a dodává: „Tito zákazníci navíc mohou, kromě řady dalších výhod, sledovat svou televizi díky zrušení geoblokace v kterékoli zemi Evropské unie, tedy klidně i na dovolené u moře.“

Další úspory ve výši 149 Kč měsíčně získají ti zákazníci, kteří si zároveň pořídí vysokorychlostní DIGI internet. V tom případě mohou mít kompletní nabídku DIGI TV za bezkonkurenčních 450 Kč měsíčně. MAXI balíček obsahuje 104 kanálů, z toho až 45 v HD rozlišení. Z bohaté nabídky si vybere každý člen rodiny. DIGI TV díky pestré a vyvážené programové skladbě myslí na děti, teenagery i na dospělé diváky. Na své si přijdou milovníci filmů a seriálů, pohádek, dokumentů i dalších žánrů. Součástí MAXI balíčku jsou prémiové filmové kanály HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, dále CINEMAX HD a CINEMAX 2 HD. Zároveň DIGI TV potěší příznivce kvalitního sportu. Na stanicích DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD, které jsou rovněž součástí MAXI balíčku, vysílá DIGI TV anglickou fotbalovou Premier League, německou Bundesligu, nově italskou Sérii A či nejlepší mužský tenis v podobě seriálu ATP World Tour.

DIGI TV vyhlašuje akci Černý MAXI pátek již tradičně a směřuje ji k pátku třináctého, k němuž řada z nás vzhlíží s obavami nebo alespoň s jistou nervozitou. Není výjimkou, že v tento den lidé odkládají například cesty, nákupy nebo dokonce raději zůstávají celý den doma. Chorobná obava z tohoto data má dokonce krkolomný odborný název paraskavedekatriafobie. Díky akci Černý MAXI pátek lze naopak významně ušetřit. MAXI balíček za akční cenu 599 Kč měsíčně si mohou zákazníci objednat v termínu od 9. do 15. července na zákaznické lince 533 427 533, nebo na webové stránce www.novadigitv.cz. Akci Černý MAXI pátek nelze kombinovat s jinými slevovými nabídkami DIGI TV.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články