Quantcast

Nova Sport bude vysílat ligu mistrů světa

| redakce | tisk

Skupina TV Nova rozšiřuje nabídku fotbalového obsahu a svým divákům nabídne od nové sezony ligu mistrů světa - tedy francouzskou Ligue 1. Fanoušci se tak mohou těšit na souboje tradičních evropských velkoklubů, jako jsou Lyon, Monako, Marseille nebo Bordeaux.

A největší pozornost bude jistě přitahovat hvězdami nabitý gigant Paris Saint Germain, který už ohlásil obrovskou posilu - do branky se postaví legendární Ital Gianluigi Buffon.

Na Nově tak začínají francouzské týdny, kromě Ligue 1 se diváci dočkají také zápasů druhé nejvyšší soutěže Ligue 2 a Francouzského ligového poháru.

Chceme pravidelně nabízet až 5 zápasů Ligue 1, začneme páteční předehrávkou a hlavní porce zápasů čeká diváky v sobotu a v neděli. Kromě toho budeme vysílat tradiční předvíkendové preview a na závěr highlights z každého hracího kola. Víkendový program pak doplní pondělní dohrávka druhé ligy Ligue 2,“ shrnuje vedoucí sportovního obsahu televize Nova Dušan Mendel.

Sezóna odstartuje už dnes večer, kdy se diváci mohou podívat na zápas Ligue 2. Ve 20:45 začíná souboj Brest - Méty. Skupina TV Nova bude zápasy vysílat exkluzivně na Nova Sport 2.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články