Quantcast

Kanál Fan zahájí vysílání 10. prosince

| redakce | tisk

V pondělí 10. prosince 2018 zahájí vysílání nová televizní stanice s názvem Fan. Program bude k dispozici obyvatelům Ruska a zemí SNS v sítích provozovatelů placených televizních stanic. Informuje o tom telekomunikační společnost Signal Media.

Televizní kanál Fan se bude specializovat na fantasy filmy, anime a filmové komiksy a také na televizní seriály těchto žánrů.

Chystaný kanál byl široce představován začátkem tohoto roku. Velká prezentace se konala na fóru Multiservis v dubnu 2018.

Partnery nové stanice jsou hlavní velké společnosti, klíčová filmová studia v Japonsku a špičkoví výrobci v Číně a Jižní Koreji. Na fanoušky čekají žánrové kultovní snímky od zakladatelů žánru japonských producentů jako Gonzo, MadHouse, Toho, Kadokawa, Bones a hollywoodských studií jako Marvel, Sony Pictures, Warner Bros. Program bude složen nejenom z kultovních snímků ale i nové produkce. Mnoho filmů na stanici Fan bude uvedeno týden po světové premiéře a v HD rozlišení.

Nová stanice Fan bude šířena prostřednictvím společnosti Signal Media. Vysílání bude cílit na mladé diváky ve věku od 14 do 28 let.

zdroj: cableman.ru





Reklama




Vybrané články