Quantcast

Magio GO nově i na smart TV

| redakce | tisk

Aplikace Magio GO doznala značných vylepšení. Společnost Slovak Telekom představila aplikaci ve verzi 3.0, která nabízí TV v novém přehledném designu napříč všemi zařízeními ať už na televizorech, webech či na mobilních zařízeních s iOS či Android.

Úplnou novinkou je aplikace Magio GO pro chytré televizory. Službu mohou zákazníci využívat na televizorech Samsung Smart TV vyrobené od roku 2017 a televizorech Sony a Philips s operačním systémem Android TV ve verzi 7 a vyšší. V případě televizorů Samsung je aplikace Magio GO dostupná v obchodě Samsung Apps a pro Sony a Philips TV najdou příslušnou „appku“ v obchodě Google Play.

Slovak Telekom přichází i s novou generací Magio GO TV Boxu, který přináší řadu změn - s možností doinstalace jakékoliv aplikace dostupné pro Android TV, přičemž HBO GO je již předinstalovaná. Měsíční pronájem boxu je 2,95 eur s DPH. K jedné službě Magio GO si může zákazník pronajmout až dva takovéto přístroje.

Magio GO ve verzi 3.0 přináší množství zajímavých funkcí - uživatel si jednoduše na své domovské stránce najde přehled právě vysílaných pořadů na nejsledovanějších stanicích, pořady, které budou následovat, své nahrávky a též filmy a seriály z videopůjčovny.

Nová verze Magio GO 3.0 také nabízí jednodušší způsob objednávání a platby dostupné přímo v aplikaci. Zákazník si jednoduše vybere o jakou variantu má zájem a aktivuje si ji zasláním SMS. Rovněž si může může zákazník službu kdykoliv deaktivovat či změnit.





Reklama




Vybrané články