Quantcast

T-Mobile TV GO dostupná i pro chytré televizory

| redakce | tisk

T-Mobile přichází se zbrusu novou aplikací T-Mobile GO. Novinkou operátora je také podpora smart TV, nový set top box s operačním systémem Android TV a zvýšení počtu zařízení, na kterých lze sledovat T-Mobile TV.

V nové aplikaci T-Mobile TV GO najde uživatel jednoduše například přehled právě vysílaných pořadů na nejsledovanějších stanicích nebo výběr televizního programu v hlavním vysílacím čase, dále také umožňuje vrátit se v televizním programu až o 7 dnů zpět i pokračovat ve sledování rozkoukaných pořadů z předchozích dnů. Nechybí ani možnost podívat se na své nahrané pořady, případně filmy z Videotéky.

Nová aplikace je společná nejen pro všechny televizní služby od T-Mobile, ale i všechna zařízení, na kterých lze TV obsah sledovat: mobil, tablet, internetový prohlížeč, set-top box. A nově i pro chytré televizory.

Aplikace T-Mobile TV GO (foto: T-Mobile)
▲ Aplikace T-Mobile TV GO (foto: T-Mobile)

Aplikace T-Mobile TV GO je nyní dostupná pro chytré televizory Philips s operačním systémem Android TV (verze 6 a vyšší). Verze pro Samsung Smart TV (rok výroby 2017 a novější) bude ke stažení v následujících dnech. Zákazníci tak již nepotřebují set-top box a mohou T-Mobile televizi sledovat přímo po přihlášení ve svém televizoru. Stačí si stáhnout T-Mobile TV GO přímo v aplikačním obchodě v TV. Podpora dalších operačních systémů pro chytré televize (mimo jiné webOS) a Android TV od dalších výrobců bude následovat v příštím roce.

T-Mobile zároveň navyšuje počet zařízení, na kterých lze zdarma sledovat T-Mobile televizi, a to ze 3 na 4. Diváci tak mají nově k dispozici vysílání na dvou televizorech a 4 dalších přístrojích, ať už jde o chytrý telefon, tablet, počítač či aplikaci ve Smart TV. Zákazníci se službou T-Mobile Mobilní televize mohou i nadále využívat dvě zařízení.

Novou aplikaci doprovodí také nový OTT set-top box (KAON 6077) s operačním systémem Android TV. Do něj si kromě předinstalovaných aplikací jako například HBO GO, mohou uživatelé stáhnout své oblíbené aplikace Youtube, Spotify a další dostupné pro Android TV. S novým set-top boxem se tak každý televizor stane chytrým. Měsíční pronájem set-top boxu činí 50 Kč s DPH.

Nová verze aplikace T-Mobile TV GO je nyní k dispozici pro nové uživatele televizních služeb, stávající zákazníci budou na novou aplikaci postupně převáděni v následujících měsících.

Pro zájemce, kteří nemají zkušenost s televizními službami od T-Mobile (tedy i zákazníky konkurence), aplikace také nabízí možnost si službu T-Mobile TV GO vyzkoušet na 30 dní zdarma. V této zkušební verzi balíčku budou dostupné veškeré standardní funkcionality a vybraná sada televizních stanic.





Reklama




Vybrané články