Quantcast

Konec VH1 Polska. Na jeho místě VH1 Europe

| redakce | tiskobrázek k článku: Konec VH1 Polska. Na jeho místě VH1 Europe

Dne 3. března 2020 v 6:00 hodin byl hudební kanál VH1 Polska nahrazen distribucí VH1 Europe. Doposud byl na polském trhu šířen kanál VH1 s reklamou, kterou prodávala kancelář TVN Media.

Nejde o jedinou dnešní změnu na polském trhu s hudebními kanály. Polská verze MTV Music byla nahrazena mezinárodní verzí MTV Music 24 bez reklam.

Stanice VH1 Polska odstartovala 1. prosince 2005, kdy nahradila původní stanici MTV Classic, která u našich severních sousedů fungovala od roku 2002. V lednu 2011 byla z důvodu rozhodnutí provozovatele stanice VH1 Polska nahrazena novým zábavním programem Comedy Central Family a operátorům byla nabízena panevropská verze VH1 Europe.

V dubnu 2012 se na polský trh opět vrátila VH1 Polska. V únoru 2017 bylo programové schéma VH1 Polska sjednoceno s panevropskou verzí. Mutace se lišily jen grafikou a reklamou. A poslední změna proběhla dnes - 3. března 2020 byl program VH1 Polska uzavřen a nahrazen stanicí VH1 Europe.

Kanál VH1 Europe je v Polsku dostupný v rámci DTH sítí Platforma Canal+, Cyfrowy Polsat a Orange TV Polska a rovněž u vybraných kabelových a IPTV sítí.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články