Quantcast

Trikolor TV zachová kanály Red Media. Dohoda na poslední chvíli

| redakce | tisk

V nabídce Trikolor TV zůstanou všechny programy společnosti Red Media, včetně sportovních kanálů. Na poslední chvíli se provozovatel ruské DTH a OTT platformy Trikolor TV dohodl na distribuci programů s Red Media.

Pro diváky to znamená, že i po 1. březnu 2020 budou v nabídce Trikolor TV všechny programy Red Media - konkrétně 365 dnej TV, HDL (HD Life), Zee TV, AvtoPus, Box TV, Živi!, Indijskoje Kino, KNV TV, Kinokomedija, Kinomiks, Kinosvidanije, Kinoserija, Kuchnja TV, KHL TV, KHL HD, Lja Minor, Malyš, Match! Arena HD, Match! Bojec, Match! Igra HD, Match! Strana, Mužskoje kino, Naše novoje kino, Rodnoje kino, Russkaja noč, Match Premier, Match Premier HD, a prémiové programy Match Futbol 1, Match Futbol 1 HD, Match Futbol 2, Match! Futbol 2 HD, Match Futbol 3 a Match Futbol 3 HD.

Trikolor TV zachová kanály Red Media. Dohoda na poslední chvíli
▲ Trikolor TV zachová kanály Red Media. Dohoda na poslední chvíli

Operátor služby Trikolor TV nechtěl platit za všechny programy a měl zájem jen o atrativní sportovní kanály. Distribuční poplatky pro Red Media tvořily 50 procent všech poplatků, které hradil Trikolor TV všem dodavatelům obsahu.

Nadále v nabídce Trikolor TV zůstává 8 vlastních tématických programů, z toho je 6 na satelitu: Naš kinopokaz, Naše Mužskoje, Pro Ljubov, Blokbaster, Hit a Kamedia. Další dvě stanice Rodnoje a Soldaty jsou dostupné jen přes internet.

Trikolor TV vysílá pro evropskou část Ruské federace ze satelitů Eutelsat 36B a Express AMU1 na pozici 36°E. Vysílání je kryptováno systémy DRE Crypt a ADEC.





Reklama




Vybrané články