Quantcast

ProSiebenSat.1 si zajistila práva na Formule E

| redakce | tisk

Německá mediální skupina ProSiebenSat.1 nakoupila vysílací práva na přenosy závodů Formule E (FIA Formula E Championship). Přenosy na německé bezplatné televizi Sat.1 se poprvé objeví od sezóny 7, která začíná v lednu 2021.

Sat.1 bude vysílat nejenom závody ale také nejnovější zprávy a reportáže.

Německo je pro Formule E a jeho ekosystém prioritním trhem. Berlín je jediným městem, které se objevilo v kalendáři v každé sezóně a v současné době pořádá finále sezóny Formule E šesti závodů za devět dní.

Partneři šampionátu Allianz, BMW i, Bosch, DHL a HUGO BOSS jsou německé značky a čtyři hlavní němečtí výrobci automobilů - Audi, BMW, Mercedes-Benz a Porsche - soutěží o titul série.

Formule E na bezplatné televizi SAT.1 podpoří adopci elektrických vozidel a boj proti změně klimatu.

"Elektrická mobilita je absolutním budoucím tématem a nejlepším příkladem naší strategie nejen při získávání nových práv, ale také dlouhodobého budování inovativních témat," uvedl Stefan Zant, generální manažer společnosti 7Sports ze skupiny ProSiebenSat.1. "Vysílání Formule E na všech platformách by mělo být zajímavé pro všechny reklamní partnery, kteří se chtějí zapojit do udržitelného prostředí," dodal.





Reklama




Vybrané články