Quantcast

M7 rozšiřuje distribuci o 3 kanály RTL Deutschland

| redakce | tisk

Společnost M7 Deutschland rozšiřuje své distribuční portfolio o tři placené programy německé mediální skupiny RTL Deutschland. M7 bude od února 2021 svým operátorům nově poskytovat signály programů RTL Crime HD, RTL Living SD a GEO HD.

Jde o další dohodu s RTL Deutschland po podzimním rozšíření nabídky o bezplatné stanice RTLplus, VOXup a TOGGO plus.

Vedle klasických lineárních kanálů nabízí společnost také doplňkové funkce jako je Restart, Nahrávání do cloudu, Multiscreen s možností sledovat programy na smartphonech a tabletech.

"Jsme potěšeni, že můžeme našim partnerům M7 nabídnout tři nejatraktivnější placené televizní kanály RTL Crime, RTL Living a GEO. Díky našemu dlouhodobému a rozšířenému partnerství s mediální skupinou RTL Deutschland v říjnu 2020 posílily základní HD balíček volné televizní kanály RTLplus, VOXup a TOGGO plus," řekl Marco Hellberg, výkonný ředitel společnosti Eviso Germany GmbH, obchodní partner M7 v Německu.

Programy M7 Deutschland se vysílají prostřednictvím distribučního satelitu Eutelsat 9B (9°E) v kódu Conax a Videoguard. Signály jsou určeny pro operátory kabelových sítí a IPTV platforem.

zdroj: infosat.de





Reklama




Vybrané články