Quantcast

Trikolor TV bez sportovních kanálů Match TV

| redakce | tisk

Z nabídky největší ruské satelitní a OTT platformy Trikolor TV v pondělí 1. února 2021 vypadly kanály společnosti Red Media, která provozuje také populární sportovní stanice Match TV.

V pondělí holding Gazprom Media oznámil ukončení spolupráce s multiplatformním operátorem Trikolor TV ohledně distribuce video obsahu televizních stanic společnosti Red Media. Provozovatel Trikolor TV chce pokračovat v jednání ale za oboustranně výhodných podmínek.

"Trikolor TV se stará o své zákazníky a není připravena akceptovat neustálé zvyšování nákladů na obsah nabízený holdingy, které mají monopolní práva na distribuci obsahu," uvedl k tomu Nikolaj Orlov, náměstek generálního ředitele pro obsah Trikolor TV.

Logo Trikolor TV
▲ Logo Trikolor TV

Kvůli nedohodě obou subjektů z nabídky Trikolor TV zmizely všechny sportovní kanály pod značkou Match! TV - tedy Match Futbol 1/2/3 (HD), Match Premier, Match Strana, Match Boets, Match Arena, Match Igra a také KHL TV. V Trikolor TV nejsou také další programy jako Auto Plus, Kinoserija, Mužskoje kino, Malyš, Telekanal KNV, 365 dnej TV a Zee TV Russia.

Vyřazení všech programů distribuovaných společností Red media z holdingu Gazprom Media hrozilo již začátkem března loňského roku. Tehdy se společnosti nakonec dohodly na dalším šíření všech programů.

Připomeňme, že Trikolor TV nedávno spustil vlastní sportovní kanál Sportyvnyj HD. Nová stanice může částečně nahradit vyřazené programy Match TV.





Reklama




Vybrané články