Quantcast

28,2E: Start sportovní SportyStuff HD a je FTA

| redakce | tisk

V pondělí 1. února 2021 zahájila na satelitu Astra 2G (28,2°E) oficiální vysílání nová stanice s názvem SportyStuff HD. Provozovatelem nového sportovního kanálu je společnost Greyhound TV (GTV) Limited.

SportyStuff HD bude divákům nabízet to nejlepší ze závodů chrtů ve vysokém rozlišení (HDTV).

GTV Ltd má podporu akcionářů, aby zlepšila svoji televizní platformu RPGTV, která byla rozšířena o stanici SportyStuff HD. Diváci se mohou spolehnout na pokrytí závodů chrtů a dalších sportovních pořadů, které se objeví v nadcházejících měsících.

 SportyStuff HD - záběr z příjmu stanice
▲ SportyStuff HD - záběr z příjmu stanice

Nový televizní kanál umožní divákům přinést více obsahu a přenosů.

Stanice SportyStuff HD bude volně vysílaným kanálem ( FTA) a tedy dostupný pro všechny lovce neplacených programů v celé Evropě. Stanice se totiž vysílá ze silného evropského svazku satelitu Astra 2G (28,2°E), což umožňuje bezproblémový příjem stanice na parabolách malých rozměrů i v regionu střední Evropy.

SportyStuff HD najdou ve své nabídce také abonenti Sky UK na 437. pozici a zákazníci Freesat UK na 250. předvolbě. Na druhou stranu stanice Sky Sports Racing, která se specializuje na koňské dostihy, zůstává placená a dostupná pro přibližně 14 milionů domácností Sky UK a Virgin Media ve Velké Británii a Irsku.

technické parametry - SportyStuff HD:

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,538 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články