Quantcast

Majitel platformy Telekarta má 3,020 mil. abonentů

| redakce | tisk

Společnost Orion, přední mediální platforma v Rusku a zemích SNS, měla na konci roku 2020 celkem 3.020.551 abonentů svých televizních platforem Telekarta. Pro evropskou část Ruska poskytuje služby na pozici 85°E.

Ve srovnání s předchozím rokem se tržby operátora zvýšily o 3 procenta na 3,3 miliardy rublů. Hlavním tahounem růstu portfolia skupiny je stále B2B sektor. Ve struktuře produktového portfolia skupiny Orion generovala 68 procent tržeb DTH, 27% výroba a pozemní distribuce programů a 5% distribuce stanice.

Nejvíce nových klientů získal operátor na Uralu, Sibiři a v Centrálním federálním okruhu.

V loňském roce bylo do balíčku satelitní televize Telekarta přidáno 8 nových televizních programů - Pobeda, Vitrina TV, Zal suda, Gagsnetwork, Timeless Dizi Channel, Mosfilm. Zolotaja kolekcija, Home and Garden a SKYLEAF ECO TV. Celkem nyní operátor nabízí přes 250 programů.

V roce 2020 se společnost Orion jako technický partner podílela na rozjezdu nového kanálu Discovery Ultra na území Ruska. Společnost také poskytla celou řadu služeb pro vysílání a distribuci prvního ruského televizního kanálu ze soudní sítě Zal suda ("Court Hall") a první televizní stanice na světě bez dialogového humoru Gagsnetwork. Jako výhradní distributor televizních kanálů SPI / FilmBox uvedla na ruský trh nový projekt Timeless Dizi Channel, věnovaný tureckým seriálům.

zdroj: tele-satinfo.ru





Reklama




Vybrané články