Quantcast

Legendární Ricchi e Poveri dnes na Rai1

| redakce | tisk

Legendární popová skupina Ricchi e Poveri, která je známá v Itálii a ve světě, se zúčastní show televize Rai 1 "A Grande Richiesta", kterou odvysílá dnes ve 21:25 hodin.

Moderátor Carlo Conti, který bude provázet více než dvouhodinovou show, vrátí na televizní obrazovky jednu z nejpopulárnějších skupin italské pop music. Během večera na diváky čekají největší hity Ricchi e Poveri a také společnost hostů a přátel - od Al Bano po Roberta Vecchioniho a Ivana Urbanta.

Skupina Ricchi e Poveri za více než padesátiletou kariéru prodala 22 milionů alb. Nejúspěšnější byla paradoxně v zahraničí - v Rusku, Německu, Francii či ve východní Evropě. Skladba "Sarà perché ti amo" se umístila na prvních příčkách hitparád v patnácti zemích. Skupina se zúčastnila 12 festivalů Sanremo, reprezentovala Itálii na festivalu Eurovize v roce 1978. Dnes již skupina nekoncertuje ale je stále aktivní. Občas se zúčastní televizních show po celém světě.

Skupina Ricchi e Poveri ve svém původním složení se začátkem února loňského roku zúčastnila známého hudebního festivalu Sanremo 2020. Publiku a televizním divákům zazpívala své největší hity - "Se m'innamoro", "Sarà perché ti amo" e "Mamma Maria". Z tohoto festivalu je i přiložené video z oficiálního kanálu Rai na videoportálu YouTube.

Rai 1 vysílá bezplatně a FTA v SD rozlišení na satelitním systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E. Rai 1 HD je FTA jen v rámci distribuční trasy v režimu multistream na satelitu Eutelsat 5 West B 5°W). Pro příjem FTA HD signálu je vyžadován set top box s podporou multistreamů.

zdroj: Rai, franck, vl.info





Reklama




Vybrané články