Quantcast

Orange TV cez satelit: Volné vysílání v březnu

| redakce | tisk

Také ve třetím měsíci roku 2021 mohou diváci satelitní placené televize Orange TV cez satelit slovenského telekomunikačního operátora Orange sledovat některé placené programy bez ohledu na to, zda je mají ve svém balíčku.

Operátor pro satelitní diváky v tento měsíc nabízí stanice National Geographic Channel, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Auto Motor Sport HD až do 30.4.2021 i dětskou stanici Jojko.

Tytéž programy plus Love Nature HD (National Geographic Channel HD, Love Nature HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Auto Motor Sport HD, Jojko) jsou v rámci volného vysílání dostupné klientům Orange TV cez kábel.

Dálkové ovládání (foto: Orange)
▲ Dálkové ovládání (foto: Orange)

Zároveň mohou od 1.3. do 30.4. využívat bezplatně službu Filmotéka Štart, která obsahuje až 50 filmů s pravidelnou obměnou. Od začátku března je společná stanice "CS Film HD/CS Horror HD" dostupná odděleně - CS Film HD najdou zákazníci v balíčku Filmy a CS Horrror HD v balíčku Mix.

Zároveň došlo k nahrazení JOJ Cinema její HD verzí.

Stejné programy jako v satelitní nabídce mohou zákazníci Orange TV cez internet sledovat v rámci volného vysílání. Filmotéka Štart je v rámci promo akce dostupná jako v případě služby Orange TV cez kábel. I u této služby došlo k oddělení programů CS Film HD a CS Horror HD do dvou různých tarifů.





Reklama




Vybrané články