Quantcast

Paket Televisa Networks na 9E

| redakce | tisk

Televisa Networks, přední latinskoamerická mediální společnost se sídlem v Mexiku a největší producent španělsky mluveného obsahu, zahájila novou distribuci svých programů do Evropy. Na satelitu Eutelsat 9B (9°E) se objevil paket 6 televizních kanálů se zábavou pro celou rodinu.

Televisa je světovou jedničkou v oblasti telenovel a má více než 600 vlastních pořadů, které jsou úspěšně sledovány po celém světě. Navíc nabízí nejlepší španělsky mluvené filmy všech žánrů a období.

Na frekvenci 11,760 GHz, pol. V (SR 14325, FEC 5/6, DVB-S/QPSK) na družici Eutelsat 9B (9°E) se vysílá nový paket s kanály Clásico TV, Ritmoson Latino, Telehit, De Película Europa, Las Estrellas Europa a Telenovelas Europa. Paket je kryptován systémem Viaccess. Stanice se vysílají ve starším video kodeku MPEG-2 v SD rozlišení.

Televisa Networks (foto: Televisa)
▲ Televisa Networks (foto: Televisa)

Nová distribuce je věrnou kopií původního signálu na satelitu Intelsat 35e (34,5°W) se silným signálem ve střední Evropě.

nové technické parametry - Televisa Networks:

• Eutelsat 9B (9°E), freq. 11,760 GHz, pol. V, SR 14325, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, CA Viaccess

původní technické parametry - Televisa Networks:

• Intelsat 35e (34,5°W), freq. 11,557 GHz, pol. H, SR 13500, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, CA Viaccess

Mexický vysílatel poskytuje mnohem větší balíček programů na satelitu Intelsat 11 (43°W) v C pásmu, kde šíří více než tucet stanic v SD nebo HD rozlišení s kódováním Digicipher.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články