Quantcast

Extrémní záchranáři na CBS Reality

| redakce | tisk

Kritické situace, ve kterých ostatní ztrácejí nervy, řeší každý den skupina australských mořských záchranářů. Vydejte se s tímto týmem na nebezpečné záchranné mise, kde se sebemenší chyba může proměnit v katastrofu. Dobrodružství začíná 4. září vždy v 8:30 a 19:20 na CBS Reality.

Oblast Whitsunday, nazývaná také Australský ráj, je oblíbenou destinací turistů z celého světa. Ti zde nalézají dokonalé podmínky pro potápění a šnorchlování, plachtění i adrenalinové sporty. Ani tomuto místu s bohatým podmořským životem na Velkém bariérovém útesu se ale bohužel nevyhýbají přírodní katastrofy. Tým záchranářů z oblasti Whitsunday v severním Queenslandu je stále připraven čelit i těm nejhorším pohromám. Díky těmto statečným mužům a ženám je místo stále v perfektním stavu a patří k nejkrásnějším na světě.

Extrémní záchranáři (foto: AMC)
▲ Extrémní záchranáři (foto: AMC)

Druhá řada Extrémních záchranářů opět přinese řadu napínavých situací, kdy budou se svou typickou australskou nezdolností čelit například „bahenní příšeře“. S napjatým rozpočtem, rozmary počasí, omezeným přístupem, časem a někdy také možnostmi využití techniky se záchranářským tým vrhne do vyprošťování potopeného plavidla či zásahu v chráněné přírodní rezervaci. Avšak ani v takto vypjatých situacích, kdy jde mnohdy i o život, neztrácejí členové týmu smysl pro humor.

Extrémní záchranáři (foto: AMC)
▲ Extrémní záchranáři (foto: AMC)

Dokumentární série není naplněna pouze napětím, které přinášejí jednotlivé případy záchranářského týmu, ukazuje také sílu opravdového přátelství, soudržnosti a odhodlání překonat veškeré nástrahy. Prožijte dobrodružství se skutečnými profesionály, dech se vám bude tajit od září každou sobotu a neděli při další řadě pořadu Extrémní záchranáři na CBS Reality.

Premiéra 2. řady bude vysílána od 4. září do 3. října vždy v sobotu a v neděli v 08:30 a 19:20 hodin. Repríza každý všední den v 8:55 a 16:50 hodin od 27. září do 8. října.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články