Quantcast

HBO Max v Evropě od 26. října, v Česku až v roce 2022

| redakce | tisk

HBO Max, streamovací platforma společnosti WarnerMedia založená na modelu DTC, bude v Evropě spuštěna 26. října 2021. Prvními šesti evropskými zeměmi, kde bude tato revoluční streamovací služba k dispozici, budou Švédsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Španělsko a Andorra.

V roce 2022 bude HBO Max v rámci postupné celosvětové expanze spuštěna v těchto 14 zemích: Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Maďarsko, Černá Hora, Severní Makedonie, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko. V příštím roce je plánováno spuštění i v dalších zemích.

HBO Max bude v Evropě slavnostně představena na virtuální zahajovací akci v říjnu, kde bude prezentována nabídka produktů a obsahu, cenové tarify a ještě mnoho dalšího.

Spuštění HBO Max (foto: HBO)
▲ Spuštění HBO Max (foto: HBO)

Poprvé na jednom místě nabídne HBO Max evropským divákům přístup do světa zábavy a kvalitních pořadů od oblíbených značek skupiny WarnerMedia, mezi něž patří např. společnosti Warner Bros., HBO, DC a Cartoon Network, jakož i k oceňovaným pořadům americké a mezinárodní produkce Max Originals.

Jsme svědky historického okamžiku. Platforma HBO Max míří do Evropy,“ uvedl Johannes Larcher, ředitel HBO Max International. „Filmy a seriály z dílny WarnerMedia jako Harry Potter, Hra o trůny a Teorie velkého třesku vášnivě sledují fanoušci po celé Evropě a HBO Max byla vytvořena k tomu, aby jim nabídla nejintuitivnější a nejpohodlnější způsob, jak tyto a celou řadu dalších úžasných titulů sledovat.“

Jedinečná, exkluzivní kombinace kultovních pořadů od Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, včetně domácí produkce a dalších, vytváří streamovací platformu, kterou si evropští fanoušci zamilují,“ dodává Christina Sulebakk, CEO HBO Max EMEA. „V souvislosti se spuštěním naší zbrusu nové streamovací platformy plné exkluzivního obsahu vnímáme v tomto regionu obrovský potenciál.“

HBO Max umožňuje jednoduše objevovat obsah díky tomu, že každému uživateli poskytne zážitky na míru a nabídne obsah, který nejvíce rezonuje. To je možné díky kombinaci redakčního výběru titulů na míru a vlastních doporučení.

HBO Max bude k dispozici novým i stávajícím zákazníkům HBO Espana, HBO Nordic a HBO GO, kteří mají službu předplacenou buď napřímo nebo ji využívají prostřednictvím příslušných partnerů.

V květnu oslavila platforma HBO Max roční výročí od spuštění v USA a v červnu byla spuštěna ve 39 zemích napříč Latinskou Amerikou a Karibikem, a vůbec poprvé se tedy dostala i k divákům mimo území Spojených států.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články