Quantcast

Bridge TV Fresh zahájil vysílání

| redakce | tisk

Společnost Bridge Media spustila dříve ohlášený nový televizní kanál Bridge TV Fresh. Zahájení nové stanice potvrdil Fjodor Strižkov, poradce generálního ředitele a spolumajitel televizní společnosti.

Nová programová služba je již k dispozici prostřednictvím společnosti Medialogistics. Od 1. prosince 2021 bude ruská stanice vysílat volně ( FTA) prostřednictvím satelitu ABS 2 (74,7°E).

Bridge TV Fresh je hudební kanál dostupný operátorům v HD i SD rozlišení. Stanice vysílá aktuální hudbu pro mládež. Stanice vysílá v ruském jazyce.

V současné době portfolio Bridge Media zahrnuje stanice Bridge TV, Bridge TV Classic, Bridge TV Deluxe, Bridge TV Hits, Bridge TV Russian Hit (Bridge TV Russkij hit) a Bridge TV Schlager, který byl spuštěn v říjnu loňského roku.

Kanály Bridge TV Hits, Bridge TV Classic a Bridge TV Schlager - tři stanice z rodiny stanice Bridge Media - se vysílají volně přes satelit ABS 2A z ruského svazku. Příjem je možný ve střední Evropě s parabolami o průměru kolem 140 až 180 cm podle lokality příjmu.

technické parametry - Bridge TV Hits, Bridge TV Classic, Bridge TV Schlager:

• ABS 2A (74,7°E), freq. 12,653 GHz, pol. V, SR 35007, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: cableman.ru





Reklama




Vybrané články