Quantcast

Skylink: AMC, JimJam a CANAL+ Domo v prosinci pro všechny

| redakce | tiskobrázek k článku: Skylink: AMC, JimJam a CANAL+ Domo v prosinci pro všechny

I v posledním měsíci roku 2021 bude na česko-slovenské satelitní platformě Skylink, operátora M7 Group, probíhat tzv. volné vysílání vybraných programů. Klienti operátora budou moci sledovat některé stanice bez ohledu na to zda je mají předplacené.

V rámci tzv. volného vysílání, které bude probíhat od úterý 30.11.2021 do úterý 4.1.2022, mohou všichni klienti Skylinku těšit na tři tématické programy, které jim zpříjemní vánoční svátky - filmový AMC, dětský JimJam a lifestylový a gastronomický program Canal+ Domo.

Kanál AMC nabídne filmy a seriály, u kterých se tají dech, například již třetí řadu oblíbeného dramatického seriálu Na mušce. Dětská stanice JimJam zase zabaví malé i velké rošťáky oblíbenými hrdiny, jako jsou Dot nebo Leo, ochránce divočiny.
Pokračuje také vysílání lifestylového programu CANAL+ Domo, určeného pro domácí kutily, kuchaře i zahradníky, díky kterému tipy a triky na vylepšení domova neberou konce.

Rodina u televizní obrazovky sleduje Skylink (foto: M7 Group)
▲ Rodina u televizní obrazovky sleduje Skylink (foto: M7 Group)

Programy AMC, JimJam i CANAL+ Domo jsou dostupné také v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - AMC:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,934 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK

technické parametry - JimJam, Canal+ Domo HD:

• Astra 3B (23,5°E), freq. 12,012 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články