Quantcast

Prvomájový koncertní maraton na Rai 3

| redakce | tisk

První květnovou neděli proběhne v Itálii maraton živé hudby. Koncert se po dvou letech vrací na své původní místo a to na náměstí San Giovanni v Římě a s plným publikem. Události se může zúčastnit až 100 tisíc lidí.

Prvomájový koncert v Římě je největším bezplatným open air festivalem v Evropě.

Přímý přenos 32. ročníku začíná 1.5.2022 od 15:30 hodin na Rai 3 a pokračovat bude až zhruba do půlnoci, s přestávkou od 19 do 20 hodin. Letos poprvé budou mít diváci, kteří přijímají stanici Rai 3 ze satelitního systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E, možnost sledovat festival v lepší technické kvalitě. Rai koncem loňského roku přestala kódovat některé své stanice. Mezi volně šířenými je nyní i Rai 3 HD.

Mezi očekávanými hosty prvomájového koncertu budou ukrajinská skupina GO_A, která se v minulém roce účastnila Eurovize a světoznámá skupina Notre Dame de Paris z původního muzikálu.

Dále vystoupí BigMama, Bresh, Carmen Consoli, Claver Gold, Clementino, Coez, Enrico Ruggeri, Fabrizio Moro, Fasma, Luché, Venerus, Gemitaiz, Colapesce, Joan Thiele, Mara Sattei, Marco Mengoni, Max Pezzali, Mr. Rain, Ornella Vanoni, Venerus, Willie Peyote a řada další.

zdroj: franck + vl.info





Reklama




Vybrané články