Quantcast

Antik TV od května v Česku. Nabídne přes 200 programů

| redakce | tisk

Od května bude košický telekomunikační operátor Antik Telecom poskytovat svoje služby také zákazníkům v České republice. Od 1.5.2022 bude nabízet svoji OTT platformu AntikTV, která divákům nabídne celkově 220 televizních a rozhlasových programů.

Službu AntikTV bude možné využívat na smart TV, set top boxech a mobilních telefonech. V rámci služby bude k dispozici televizní archív, přehled programů a optimální využití datové kapacity využitím úsporného kodeku HEVC (H.265).

AntikTV - OTT platforma od května v Česku (foto: Antik Telecom)
▲ AntikTV - OTT platforma od května v Česku (foto: Antik Telecom)

Nabídka AntikTV bude rozdělena do dvou základních balíčků. Nejnižší multikanálový soubor program s názvem Antik TV Mini pořídí zájemce za 199 Kč měsíčně. Obsahuje celkem 126 programů. Vyšší balíček Antik TV je o stokorunu dražší a nabízí 156 stanic. Zájemci si mohou pořídit i dodatečné balíčky - Filmový s HBO Max za 239 Kč měsíčně či Babylon za měsíční poplatek 99 Kč. Pro vyzkoušení služby AntikTV operátor nabízí bezplatný balíček Vstupní s 17 programy, který je nabízen zdarma. Nutná je registrace.

Za jeden paušál může službu využívat celá rodina až na 4 různých zařízeních - dvou mobilních telefonech a 2 televizorech současně.

AntikTV - OTT platforma od května v Česku (foto: Antik Telecom)
▲ AntikTV - OTT platforma od května v Česku (foto: Antik Telecom)

Aplikace je bezplatně dostupná v obchodech Apple Appstore, Google Play, Huawei AppGalery či obchodech pro televizory značek Samsung a HiSense. Brzy bude dostupná aplikace i pro televizory LG a připravuje se prodej vlastních set top boxů Antik.

Informace k AntikTV najde zájemce na stránkách antiktv.cz.





Reklama




Vybrané články