Quantcast

V maďarské Digi TV skončí DIGI Sporty, nahradí je nové tv

| redakce | tisk

Podobně jako dříve v České republice a na Slovensku se nyní připravuje stažení sportovních kanálů DIGI Sport z maďarského trhu. Abonenti společnosti DIGI Magyarország (DIGI Hungary) se mohou těšit na jiné sportovní stanice.

Společnosti DIGI Hungary a Invitel zařadí od 5.8.2022 do své programové nabídky sportovní kanál Arena4 a nově spuštěný program Match4, které nahradí stávající tři programy DIGI Sport, které jsou dlouhodobě ztrátové.

Match4 se zaměří na populární mezinárodní fotbalové šampionáty, šipky (PDC) a stěžejní sportovní události jako NASCAR, IndyCar a Superbike.

Arena4 je nejrychleji rostoucí sportovní kanál v Maďarsku, který téměř 50% vysílacího času přináší živé sportovní přenosy. Za rychle rostoucí popularitou stanice stojí atraktivita obsahu - kanál nabízí kromě německé fotobalové Bundesligy a mezinárodních zápasů UEFA také NFL a NCAA, oblíbené mezi fanoušky amerického fotbalu a také závody MotoGP a řadu událostí a zápasů bojových umění (galavečery PBC a MMA/Bellator, zápasy WWE).

Vedle programů Arena4 a Match4 se v nabídce maďarské DIGI objeví také nová služba Arena4+, první sportovní streamovací služba v Maďarsku. Divákům nabídne přímé přenosy zápasů Bundesligy s živými statistikami, MotoGP, které lze sledovat od kvalifikace a závody z více kamerových pozic a také přímé přenosy RedZone, profesionální ligy amerického fotbalu NFL.

Vysílací práva MATCH4:

Anglický ligový pohár
Anglický Championship
Skotská Premier League
Německá Bundesliga 1
Německá Bundesliga 2
Major League Soccer
PDC šipky
NASCAR
IndyCar
Superbike

Vysílací práva ARENA4:

Německá Bundesliga 1
Německá Bundesliga 2
Mezinárodní zápasy UEFA
NFL (Profesionální liga amerického fotbalu)
NCAA (univerzitní fotbal)
MotoGP
Boxerské galavečery PBC
Galavečery MMA/Bellator
Mistrovství Španělska v basketbalu
WWE wrestling
Magazíny KO TV

zdroj: dtvnews.hu





Reklama




Vybrané články