Quantcast

CS Horror může upravit svůj program

| redakce | tisk

CS Horror, tématický placený kanál Československé filmové společnosti, může upravit svůj program a programové schéma. Provozovatel požádal RRTV o změnu dalších programových podmínek.

Český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na svém posledním zasedání vyhověla žádostem provozovatele stanice.

Nově bude satelitní licence CS Horror obsahovat nové znění dalších programových podmínek: "V rámci programu CS Horror budou v rámci časového rozsahu vysílané filmy, seriály a pořady zaměřené na horror, fantasy, thriller, krimi, sci-fi, paranormal, historii, záhady, a dále reklama a selfpromo".

V licenci CS Horror se také snižuje podíl vysílacího času vyhrazeného pro vysílání evropských děl z původních minimálně 60% na minimálně 51 procent a snížení podílu vysílacího času vyhrazeného pro vysílání evropských děl vyrobených nezávislými výrobci z původních minimálně 70% na minimálně 10%.

Stanice CS Horror získala vysílací licenci v lednu 2013 tehdy ještě pod původním názvem Horor film. Nový majitel, slovenská mediální skupina JOJ, program v prosinci 2019 rebrandovala na stávající název CS Horror. Stanice nadále vysílá od půlnoci do cca páté hodiny ranní v době, kdy nevysílá sesterský kanál CS Film. Program CS Horror je jediným kanálem u nás zaměřený na horory, thrillery a fantasy produkci.





Reklama




Vybrané články