Quantcast

Nuta Gold odstartoval FTA na 13E

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 28. července po 16. hodině se na jednom z transpondérů polské pay-tv platformy CANAL+ na satelitu Eutelsat Hot Bird 13C objevilo zkušební vysílání hudební televize společnosti MWE Networks - Nuta Gold.

Stanice Nuta Gold vysílá na stejných parametrech, na kterých se do 30.4.2022 vysílal program Gold TV. Stanice Nuta Gold má logo doplněné textem "Emisja testowa" (Zkušební vysílání).

Nuta Gold - záběr z příjmu stanice
▲ Nuta Gold - záběr z příjmu stanice

Společnost MWE Music, kterou vlastní Michał Winnicki, získala licenci od polského regulátora médií KRRIT (Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji) na vysílání hudební stanice Nuta Gold dne 4. července letošního roku. Stanice je dostupná ve vybraných kabelových a IPTV sítích a od 28. července 2022 jako FTA program na pozici 13°E. Stanice bude zařazena do EPG operátorů platforem CANAL+ a Orange TV Polska.

Rozhodnutí spustit stanici Nuta Gold souviselo s tím, že společnost Telestar ukončila smlouvu s MWE Networks na distribuci programu Gold TV (dříve ITV a TO! TV). Testovací vysílání Nuta Gold bylo spuštěno ze 30. dubna na 1. květen letošního roku. Programové schéma Nuta Gold přináší videoklipy s široce chápanou zábavní hudbou.

technické parametry - Nuta Gold:

• Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 10,892 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

Ve stejném multiplexu se vysílají také další programy MWE Networks: Antena, Nuta.TV, Power TV a TVC.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články