Quantcast

Baby Time - nový dětský kanál od října

| redakce | tisk

Na ruském trhu se připravuje spuštění nového kanálu pro děti. Stanice se bude jmenovat Baby Time a půjde o hudební kanál určený pro děti ve věku od dvou do osmi let. Baby Time je nový projekt společnosti Bridge Media, provozovatele známých ruských hudebních stanic pod značkou Bridge.

Baby Time bude v pořadí již osmým projektem Bridge Media. Vysílání bude spuštěno 1.10.2022 a to v SD rozlišení v 16:9. HD verze je naplánována na rok 2024.

Logo Baby Time (foto: Bridge Media/cableman.ru)
▲ Logo Baby Time (foto: Bridge Media/cableman.ru)

Název kanálu pochází ze stejnojmenného dětského pořadu vysílaného na hlavní stanici Bridge TV v letech 2006 až 2020. Šlo o čtyřhodinový blok s animovanými klipy pro děti. Podle zástupců Bridge Media existovaly plány na založení nové stanice již v roce 2008, ale z mnoha důvodů byly opakovaně odkládány a ke spuštění dojde až nyní.

Program Baby Time se zaměří na dva hlavní formáty - "Little Songs" - vzdělávací sovětské, ruské a zahraniční písně pro děti a "Mini Disco" - taneční písně pro starší děti.

Vysílání stanice Baby Time bude šířeno prostřednictvím satelitu ABS 2A (74,7°E). Satelitní signál bude zpočátku poskytován volně ( FTA). V budoucnu bude zakódován.

Aktuálně portfolio Bridge Media obsahuje 7 stanic: Bridge, Bridge Classic, Bridge Hits, Bridge Russian Hit (Bridge Russkij Hit), Bridge Schlager (Bridge Šlager), Bridge Deluxe a Bridge Fresh (Bridge Freš).

zdroj: cableman.ru





Reklama




Vybrané články