Quantcast

Warner TV - filmový FTA kanál v Itálii od 30. října

| redakce | tisk

Do televizních domácností v Itálii přichází další bezplatný filmový kanál. Společnost Warner Bros Discovery (WBD) na italském trhu brzy spustí nový program Warner TV zaměřený na filmy a televizní seriály.

Nová stanice Warner TV bude čerpat z bohaté knihovny Warner Bros., tvořené zábavnými a dobrodružnými, dramatickými a vzrušujícími příběhy, od ikonických superhrdinů po skvělé klasiky, s příležitostí objevovat a znovu objevovat i začátky velkých hollywoodských hvězd.

Warner TV zahájí pravidelné vysílání 30. října. Zkušební vysílání složené z propagačních materiálů mohou naladit diváci již nyní.

Vysílání stanice Warner TV naladí diváci po celé Itálii na klasickou pozemní anténu na 37. pozici v EPG. Ještě před svým startem se zkušební vysílání Warner TV objevilo v bezplatné satelitní platformě TivúSat na satelitním systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E.

WBD je třetí největší italská vysílací skupina s 10 procentním podílem na trhu. Po spuštění nového programu bude firma provozovat 10 FTA kanálů, mezi které patří Nove, Real Time, DMAX, Giallo, Food Network, MotorTrend, HGTV, K2 a Frisbee.

Italské domácnosti mají již nyní velmi pestrou nabídku bezplatných televizních kanálů, včetně filmových. Na trhu již působí stanice Cine 34, Iris, 20 a Twentyseven (všechny od mediální skupiny Mediaset), Rai Movie a Rai Premium (veřejnoprávní Rai) a Cielo (Sky Italia).

technické parametry - Warner TV:

• Eutelsat Hot Bird (13°E), freq. 11,258 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax + Nagra MA

zdroj: digital-sat.it + vl.info





Reklama




Vybrané články