Quantcast

O2 TV přechází na novou platformu

| redakce | tisk

Internetová televizní platforma O2 TV se ve středu 2. listopadu představí svým uživatelům v nové podobě. Společnost O2 postupně převede všechny své zákazníky na novou platformu.

Nová platforma O2 TV nabídne kvalitnější třídění obsahu, větší stabilitu a kapacitu, rychlejší přepínání a pohyb v EPG, vylepšenou multidimenzi a neomezený prostor pro nahrávky. Stávající platforma byla na hranici svých technických možností.

Nová O2 TV 2.0 (foto: O2 TV)
▲ Nová O2 TV 2.0 (foto: O2 TV)

Přechod na novou platformu O2 TV se bude postupně týkat více než 650 tisíců služeb. Nová verze O2 TV bude pro nové zákazníky dostupná od 2. listopadu. Výjimkou jsou jen předplacené tarify, které budou na novou verzi 2.0 připravené začátkem roku a také aplikace pro smart TV Samsung a LG, které budou dostupné v následujících měsících po schvalovacích procesech v aplikačních storech na straně výrobců daných značek. Poté budou uživatelé vyzvání k jednoduché instalaci přímo v prostředí svého chytrého telefonu.

Nová O2 TV 2.0 (foto: O2 TV)
▲ Nová O2 TV 2.0 (foto: O2 TV)

Celý proces přechodu na novou platformu O2 TV verze 2.0 bude probíhat několik měsíců a byl zahájen již v roce 2019 postupnou výměnou starších set top boxů.





Reklama




Vybrané články