Quantcast

FEM3 změní název a vizuál

| redakce | tisk

Ženský lifestylový kanál FEM3, patřící do maďarské mediální skupiny TV2 Csoport, brzy změní název a vizuál. Skupina TV2 se rychle rozhodla využít šanci na využití slova "Klub" do svého portfolia a zaregistrovala si značku TV2 Klub.

Nový název použije do rebrandingu kanálu FEM3 spuštěného v Maďarsku 1. ledna 2010 společností SBS Broadcasting Network Ltd.

TV2 Klub (foto: satkurier.pl)
▲ TV2 Klub (foto: satkurier.pl)

Slovo "Klub" může být v Maďarsku využívané jiným vysílatelem poté, co RTL Magyarország přejmenoval svůj hlavní kanál RTL Klub na RTL.

Přesný termín změny názvu FEM3 zatím není známý. Další novinkou celé firmy je ohlášená streamingová platforma bez reklam (a placená) pod názvem TV2 Zéró.

FEM3 je již léta televizí pro veselé, vášnivé ženy, které si dychtivě zapínají lifestylový kanál, kde základem pro diverzifikovanou programovou strukturu jsou jejich vlastní produkce (Shopping Queens) a také populární talk show a pořady tyipu reality (Vdaná na první pohled, Salon svatebních šatů).

Stanice FEM3 je dostupná v satelitních platformách Digi TV a Direct One ze satelitů Thor na pozici 0,8°W. Distribuční signál pro kabelové operátory je poskytován ze satelitu Intelsat 10-02 (1°W), na kmitočtu 12,723 GHz, pol. V, SR 26600, FEC 2/3, DVB-S/QPSK. Signál využívá platforma Digi TV.

zdroj: satkurier.pl + dtvnews.hu





Reklama




Vybrané články