Quantcast

Hořící krb v HD se vrátil. Je na 42E

| redakce | tisk

Se zimní sezónou se vrací do vysílání operátora turecké satelitní pay-tv platformy Digiturk "relaxační" kanál s názvem Şömine Keyfi ("Požitek z krbu"). Diváci tak mohou prostřednictvím televizní obrazovky sledovat hořící krb v HD rozlišení, včetně zvuku.

Hořící krb jako doplňkový "kanál" je v nabídce některých internetových platforem pro zábavu a relax. Na satelitu takový program nabízí svým zákazníkům jen turecká platforma Digiturk. S ohledem na skutečnost, že satelitní signál tohoto programu není zakódován, mohou toho vysílání sledovat všichni zájemci bez karet a příslušného předplatného.

Şömine Keyfi HD (Hořící krb HD) - záběr z příjmu stanice
▲ Şömine Keyfi HD (Hořící krb HD) - záběr z příjmu stanice

Vysílání s hořícím krbem tentokrát mohou diváci sledovat jen v případě, že nasměrují svoji přijímací parabolu na orbitální pozici 42°E, kde jsou zaparkovány tři telekomunikační satelity pod značkou Türksat. Připomeňme, že nedávno (v polovině listopadu 2022) Digiturk dokončil stěhování svých zákazníků na domácí satelitní systém Türksat. Vysílání tohoto programu by proto diváci hledali marně na původní pozici 7°E, kde slouží družice Eutelsat 7C a Eutelsat 7B.

technické parametry - Şömine Keyfi HD (Hořící krb HD):

• Türksat 5A (42°E), freq. 11,305 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články