Quantcast

Fransat nabízí balíček BIS TV dočasně zdarma

| redakce | tisk

Do 13. prosince 2022 bude programový balíček Panorama satelitní platformy BIS TV dostupný bez poplatků pro všechny přijímače nebo CAM moduly satelitní platformy Fransat. Nabídka balíčku Panorama obsahuje zábavní, sportovní, dokumentární, seriálové a filmové, dětské a kulturní. Celkem se jedná o 16 tématických programů pro celou rodinu.

Programy tohoto balíčku se vysílají přes satelit Eutelsat 5 West B 5°W), na kmitočtu 11,512 GHz, pol. V, SR 29950, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK. Akce platí pro ty zákazníky Fransatu, kteří nemají předplacený balíček BIS TV. Běžně je možné tento televizní balík programů pořídit za 7,99 eur měsíčně.

Satelitní platforma Fransat
▲ Satelitní platforma Fransat

Složení balíčku Panorama je následující:
Golf Channel France (první francouzský golfový kanál), Automoto la chaîne (nabízí to nejlepší z automobilového a motocyklového životního stylu), AB1 (filmy, seriály a magazíny), RTL9 (filmy a kultovní seriály), Mangas (jediný kanál věnovaný japonské animované produkci), Animaux (kanál představující svět zvířat), Trek (pro všechny milovníky vzrušení, včetně horolezectví, jízdy na horských kolech a cross-country běhu), Chasse & Peche (lov a rybaření), Science et Vie (svět nauky), Toute l'Histoire (založen na historických dokumentech), Crime District (kanál dokumentující vyšetřování trestných činů, včetně historických rekonstrukcí a svědectví obětí), Action (pouze akční filmy - od blockbusterů po nezávislé filmy), Téva (obecný kanál pro ženy), Ushuaia TV (prezentující svět přírody), TV Breizh (Bretaňská regionální stanice) a Equidia (kanál věnovaný živým koňským dostihům).

Fransat je nabídka připravená pro obyvatele Francie, kteří mají omezený přístup k digitální pozemní televizi. Služba byla spuštěna v roce 2009 a zahrnuje všechny TV stanice s DTT, dále regionální verze France 3 a doplňkové stanice zahrnuté v placených balíčcích BIS TV (pro náročnější uživatele). Službu zajišťuje satelit Eutelsat 5 West B (5°W) v transalpském svazku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články