Quantcast

Rádio Ukrajina a REBEL 2 vrátily licence

| redakce | tisk

Společnost Rádio Ukrajina, s.r.o. vrací vysílací licenci pro digitální rozhlasové vysílání programu Rádio Ukrajina šířeného prostřednictvím pozemních vysílačů.

Licence Rádiu Ukrajina zanikne 31. prosince 2022. Informovala o tom Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) po skončení 20. zasedání konaného 20. prosince 2022. Regulátor o této skutečnosti vystavil provozovateli osvědčení.

Rádio Ukrajina (foto: FB/Rádio Ukrajina)
▲ Rádio Ukrajina (foto: FB/Rádio Ukrajina)

Hlavním cílem Rádia Ukrajina je poskytovat důležité informace, zajímavé rady, zábavu a hudbu ukrajinské komunitě na území celé České republiky. Stanici provozuje mediální skupina Media Bohemia.

Na stejném zasedání vzala RRTV na vědomí, že společnosti Fajn Rock Media, s.ro. z Ostravy zanikla 30. listopadu 2022 licence k šíření televizního programu REBEL 2 Slušnej kanál prostřednictvím pozemních vysílačů. I v tomto případě regulátor vystavil provozovateli o této skutečnosti osvědčení.

REBEL 2 v počátcích pandemie přerušil vysílání s možností budoucího obnovení vysílání. Pořady pro fanoušky rockové hudby se nyní vysílají na programu TV Rebel.





Reklama




Vybrané články